Mencari Harta Karun Sebenar Dengan Permainan Mesin Slot Raiders

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

Dalam Acara Anda memuja Indiana Jones, Lara Croft, dan juga Saluran Geografi Nasional, maka Anda pasti akan menikmati permainan Slot Relic Raiders. Ini benar-benar permainan pengalaman dan harta karun yang sangat besar, kombinasi api yang pasti yang menjadikan perlawanan kasino lebih menarik dan menyeronokkan.

Tema permainan tertentu adalah perjalanan hidup: berani dan lelaki lelaki yang berani, perhiasan berkilau dan pertandingan eksotik. Dan tentu saja, Peluang untuk memilih Pencarian untuk mencari harta karun misteri di seberang Kemboja, Mesir, England dan Guatemala.

Masih mungkin tidak mencukupi untuk menggembirakan pemain dalam diri anda? Selepas itu pertimbangkan 10.000 hadiah syiling optimum dan pelbagai pendekatan untuk menang besar dalam permainan sistem slot multi-syiling, 5-reel, 4-baris, 50-payline ini. Simbol eksotik permainan slot Relic Raiders setiap ciri mempunyai keunikan untuk menjadikan sukan ini lebih interaktif yang tidak pernah dilihat sebelumnya dalam topik slot khas yang lain. Ia seperti menjelajah wilayah gila dan belum ditemui yang baru!

Superstar paling terkenal dalam permainan ini adalah doktor penyihir anda. Lima gambar dengan dukun hebat ini di garis gaji memberi anda jackpot maksimum 10,000 syiling. Pada variasi yang semakin berkurang, Doktor Penyihir mungkin akan bertahan sebagai simbol bagi anda untuk menyelesaikan campuran yang berjaya.

The Treasure Chest sementara bintang titik boleh menyebabkan anda bukan sekadar memenangi campuran, tetapi juga berputar bonus mega888 apk percuma. Semakin banyak peti harta karun yang anda beli, semakin besar jumlah keuntungan anda dapat meningkat. Apabila anda membeli lebih atau tiga peti permata setanding dengan putaran bonus percuma, kerana anda semestinya mempunyai lebih banyak peluang untuk datang dalam kombo yang menang. Dan semasa anda berada di sana dengan bonus percuma, pertemuan lain dengan sekurang-kurangnya dua Treasure Chests sekali lagi memberi anda keuntungan dengan menggandakan kemenangan anda sendiri hingga lima kali ganda dari nilainya sendiri.

Sementara itu, setelah bertemu menggunakan ikon tandatangan pertandingan, Relic Raiders, maka anda akan dapat kualiti yang sangat unik dari perlawanan slot Relic Raiders; the Treasure Hunt. Pencarian akan melibatkan pencarian peninggalan di sekitar empat lokasi – Tintagel dari England, Kuil Luxor di Mesir, Tikal, Guatemala, dan Angkor Wat di Kemboja

Anda akan mencari misteri anda dengan menemui artifak arkeologi. Memandangkan gerakan yang sempurna, Anda kemudian akan dapat memperoleh misteri – empat lambang emas yang dapat dibandingkan dengan hadiah baru atau hadiah.

Watak lain yang akan anda coretkan ialah Monyet dan juga Raja Cobra. Anda juga akan bersedia untuk mengungkap artifak dan naga dengan nilai syiling masing-masing: berlian, nilam, batu rubi, harta karun dan peta kapal terbang. Nombor terkecil yang boleh anda beli adalah dua syiling untuk tiga safir; ia mungkin tidak bernilai jauh sejak itu tetapi benar-benar dapat menambahkan sebahagian besarnya ke dalam akaun anda sendiri terutamanya setiap kali anda mendapat peluang untuk menggandakan kemenangan anda sendiri.

Walaupun permainan slot Relic Raiders kelihatan rumit dengan penyusunan elemen bonus dan ciri-ciri, ia masih permainan yang mudah digunakan dan mudah dilayari. Ini memberikan banyak fungsi yang anda sesuaikan pilihan padanan anda untuk pilihan dan kelebihan anda. Pilihan seperti Skill stop dan Max wager meningkatkan pengalaman bermain anda dan membantu anda menguruskan akaun pemain anda dengan baik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *